Montseny dóna per acabades les obres de l’edifici multifuncional

Amb l’aprovació de la darrera certificació de les obres en Ple, l’Ajuntament de Montseny va donar per acabats els treballs de construcció de l’edifici multifuncional del Prat del Rector que acollirà despatxos per a emprenedors, el Centre Cívic i espais per a iniciatives i entitats culturals, entre d’altres serveis.

Actualment, ha assegurat l’alcalde, Alfons Planas, s’estan concloent els treballs complementaris d’enjardinament exterior que finalitzaran els ens propers dies. Per a la seva obertura, però, faltarà encara dotar l’equipament del mobiliari necessari, un procés en el que l’Ajuntament ja està treballant, ha afirmat l’alcalde. Les obres han suposat una inversió de prop de 800.000 euros i han comptat amb ajuts de 411.200 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i 200.000 euros de la Diputació.

Al Ple també es va aprovar definitivament la segona fase del projecte de pavimentació del Camí de Sant Marçal, a la connexió de les carreteres BV-5301 amb BV-5114, després de desestimar les al·legacions presentades per CiU. El govern va assegurar que s’havia incorporat una lleugera reforma en un punt que la via presentava un elevat pendent, però, davant la petició de CiU d’utilitzar materials alternatius a l’asfalt per pavimentar el camí, el govern va “S’adequarà amb granulometria i color especials tenint en compte l’entorn”, van afirmar a les argumentacions per les que declinaven les al·legacions de la federació nacionalista i van assenyalar que, en tractar-se d’una via que forma part de la xarxa de camins del Parc Natural, ja s’ha contemplat aquest element per al disseny del projecte.

Etiquetes: ,
%d bloggers like this: