Morella Estilistes de Sant Celoni obté la Q de qualitat de la guia de perruqueries theQuair

L’establiment de Sant Celoni Morella Estilistes ha estat reconeguda amb la Q de Qualitat a la guia de perruqueries theQuair, amb una estrella de Globa Salon, la més important de la guia. Properament, representants de theQuair es desplaçaran a Sant Celoni per lliurar la placa a Morella Estilistes perquè el centre la pugui enganxar a la façana.  Montse Morella, titular del centre, s’ha mostrat molt emocionada per aquest reconeixement i ha assegurat que, durant el lliurament de la placa, del que es coneixemerà la data en els propers dies, celebrarà l’esdeveniment oferint una copa de cava a tothom.

Arreu de l’estat espanyol menys de 10 centres compten amb la distinció de ‘Global Salon’ que s’ha atorgat al centre de Sant Celoni. Es tracta d’un distintiu equiparable a les estrelles Michelin en la restauració.

La marca theQhair, la guia de perruqueries certificada per la Generalitat, és l’element més visible de tot el sistema, denominació genèrica del qual és ‘Qualitat en Perruqueria’, i és comuna l’activitat relacionada amb els establiments de Perruqueria. El Comitè theQhair administra i gestiona en exclusiva la marca emetent en els seu cas la corresponent actualització per al seu ús i vigilant-ne l’adequada utilització. El distintiu Q que es crea és el símbol i les estrelles.

A més, la marca compleix amb una sèrie de característiques aportant prestigi, diferenciació, fiabilitat i rigor als establiments de perruqueria certificats. La imatge de la Guia-Marca de Qualitat en Perruqueria conforme es desenvolupi la seva implantació, començarà a augmentar el seu reconeixement a nivell nacional i internacional.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: