L’alcalde de Fogars demana al delegat del govern que el president Mas visiti el municipi

El delegat del govern a Barcelona, Salvador Jorba, ha visitat Fogars  per tal de conèixer les inquietuds i les necessitats d’aquest municipi del Baix Montseny. Jorba va explicar que “m’ha fet especial il·lusió venir a Fogars”  i va fer referència a la idiosincràsia del propi municipi que com a comarca pertany a la zona de Girona, però, en canvi, està inscrit dins la demarcació de Barcelona. En aquest sentit, el delegat del govern va assenyalar que, després de conversar amb el delegat del govern de Girona, van arribar a l’acord que seria el de Barcelona el que s’ocuparia de Fogars.

Jorba va explicar que la seva visita al municipi és deguda a la sol·licitud de l’alcalde de Fogars, Josep Vilà, de rebre al president de la Generalitat, Artur Mas. Una petició que des de fa temps que demana l’alcalde del municipi i no només durant el mandat de Mas, sinó també també durant els anteriors mandats, des de Jordi Pujol, passant per Pasqual Maragall i José Montilla, segons va relatar el mateix Vilà.

En aquest sentit, l’alcalde va assenyalar que li faria il·lusió que Artur Mas pogués inaugurar els darrers equipaments que s’han estrenat al municipi, com ara el Museu de la Pagesia, el Centre de Dia o l’escola Les Falgueres. Jorba va dir que el president n’estava al corrent i que estava interessat en poder realitzar una visita a Fogars i que ho tindria en compte en les properes visites que realitzi al territori.

Per altra banda, durant la reunió mantinguda a l’Ajuntament, Vilà va transmetre al delegat del govern les inquietuds que té com a alcalde per vèncer la crisi al municipi i també les possibles dificultats que hauran de superar per tal de poder fer front al manteniment de les instal·lacions de què gaudeix el municipi. Vilà va acabar dient que “hem de mentalitzar a la gent de que ens hem d’estrènyer el cinturó”, recordant les polítiques que esà aplicant el govern de la Generalitat.

En aquesta direcció, Jorba va explicar a l’alcalde que tant la Diputació de Barcelona com la Generalitat  tenen previst, a partir d’aquest 2012, destinar fons per al manteniment dels equipaments dels municipis. Com també, va dir Jorba, obrir línies per tal de mancomunar serveis entre municipis propers perquè així siguin més rendibles.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: