El Consell de la Selva s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Idependència

El Consell Comarcal de la Selva s’ha adherit a l’Assocaició de Municipis per la Independència  amb l’objectiu de defensar l’assoliment dels drets nacionals que corresponen a Catalunya i l’exercici del dret a decidir.

Aquesta moció va estar aprovada pels vots a favor de l’equip de govern de CiU i ERC i també dels de ICV-Verds, la FITG i el Millor de Lloret de Mar. La moció va prosperar ja que només hi van votar en contra els representants comarcals del PP i el PSC. En la moció aprovada pel Ple s’exposa que l’ens comarcal expressa la voluntat de concórrer a l’assemblea que elabori els estatuts que han de regir el funcionament de l’Associació. Així mateix, l’acord designa al president, Robert Fauria, com a representant del Consell Comarcal en l’Associació a constituir, i quan aquest no hi pugui assistir podrà delegar mitjançant resolució expressa aquesta representació en un conseller.

D’aquesta manera, el Consell Comarcal de la Selva que avarca els muncipis del Baix Montseny nord s’uneix a l’Ajuntament de Vic també a la decisió que es va prendre en el Ple del 12 de setembre amb l’aprovació d’una moció per posar en marxa l’Associació de Municipis per la Independència que té com a objectiu defensar l’assoliment dels drets nacionals de Catalunya i promoure l’exercici del dret a decidir. L’objectiu d’aquesta associació es enfortir les iniciatives promogudes per la societat civil com ara les consultes per la independència però aquest cop des de les institucions, cosa que no s’ha fet fins a dia d’avui, sinó a través de la societat civil.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: