La JNC l’adhesió de Sant Celoni a l’Associació de Municipis per la Independència

 La Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Celoni ha registrat una moció d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència pel ple ordinari del dia 26 de gener de 2012. Segons la JNC, “després d’avaluar la geometria del Consistori i recordar que Sant Celoni va ser pionera en l’adhesió al Free Catalonia – Catalunya Lliure l’any 2006, i al Decidim.cat l’any 2009 considerem que tenim la responsabilitat moral de traslladar aquesta moció que implica la integració de l’Ajuntament en una associació que treballi per portar al país cap al seu alliberament nacional”.

La JNC argumenta que, en els darrers anys, les contínues agressions cap a la sobirania, l’economia o la llengua catalana per part de tots els governs espanyols han portat un fort increment del sentiment independentista entre la població. Iniciatives com la consulta sobre la Independència o la gran manifestació del 10 de Juliol del 2010 ho han posat de manifest. En aquest sentit, afegeixen, la resposta institucional dels ajuntaments a aquesta demanda popular amb la creació de l’Associació de Municipis per la Independència representa un pas endavant.

Segons la JNC de Sant Celoni, “ha arribat el moment de deixar de parlar de la lluita per la Independència i començar a debatre com volem construir el nostre país. Som conscients que la Independència no és la vareta màgica que ho arreglarà tot, però pensem que serà el millor instrument per resoldre des de casa els problemes de casa. La Independència no és un objectiu per si mateix, és el camí que ens permetrà treballar per construir una societat més justa i pròspera pel nostre país”.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: