El govern de Vallgorguina reobre la matrícula de la llar d’infants per poder rebaixar les quotes

L’Ajuntament de Vallgorguina ha acordat amb l’empresa que gestiona la llar d’infants municipal, Cavall de Cartró, la possibilitat d’obrir la matrícula al centre, actualment amb cinc places vacants, per procurar rebaixar les quotes de les famílies que ja hi tenen inscrits els seus fills. El govern es va veure obligat a passar la quota mensual de 141 a 160 euros, explica la regidora d’Ensenyament Anna Sánchez, després que la Generalitat rebaixés la subvenció que anualment atorga al municipi per cada plaça de llar d’infants. Una mesura que, assegura Sánchez, no ha semblat bé a algunes famílies que ja tenien inscrit el seu fill al centre.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha demanat a Cavall de Cartró reobrir la matrícula per incorporar nous infants que permeti rebaixar les quotes, ja que no seria necessària la incorporació de nous professionals per atendre l’alumnat i la despesa es mantindria al mateix nivell. La situació actual permet, a més, que l’oferta de places, a diferència de la vigent fins a la data que obligava a fer matrícula per tot el dia, es pugui fer en tres modalitats: de matí, de tarda i matí i tarda. Els que s’apuntin en horari de matí (de 9 a 2) hauran d’abonar 118 euros; els que ho facin en horari de tarda (de 3 a 5) pagaran 65 euros; i els que s’inscriguin per matí i tarda pagaran 160 euros com els alumnes actuals. Aquestes noves modalitats només estaran disponibles per a les noves matriculacions.

En cas d’aconseguir noves matrícules, ha explicat la regidora d’Ensenyament, “els nous ingressos podran repercutir en les famílies i abaixaríem les quotes”  per als alumnes que estiguin inscrits al centre.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: