L’economista Miren Etxezarreta fa una xerrada sobre el deute a Alfou

Diverses entitats de Vilamajor, Hostalric, Llinars i Cardedeu han organitzat per a aquest dimecres, 18 de gener, a les 8 del vespre, una xerrada de l’economista Miren Etxezarreta a la Rectoria de Sant Julià d’Alfou, a Sant Antoni de Vilamajor. La xerrada s’inscriu en el cicle obert per Arcadi Oliveras a Llinars sota el nom de ‘Debats alternatius del Baix Montseny’.

En aquesta ocasió, Etxezarreta, catedràtica emèrita en economia aplicada per la Universitat de Barcelona i doctora de la London School of Economics, explicarà com afectarà el deute a les economies familiars i als serveis públics i atendrà els dubtes que li plantegi el públic assistent. Miren Etxezarreta és un dels principals exponents de l’economia crítica amb el neoliberalisme i la crisi que aquest sistema ecconòmic ha provocat. Amb aquesta conferència, a més, s’inaugurarà la sala de conferències de la  Rectoria d’Alfou, un edifici que ha estat rehabilitat recentment.

Les entitats organitzadores d’aquest cicle de conferències són: Àgora Vilamajor, Amics del MALL, Assemblea Popular d’Hostalric i rodalies, Banc del temps de Cardedeu, Cardedeu x un món millor, Cardedeu Vital, Indignats de Cardedeu, Indigna’t Llinars, La Coordinadora de Llinars, Plataforma Stop Kàrting de Llinars i l’Associació Vilanimal.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: