Josep Bagot, de Riells, precandidat a la presidència d’ERC a la regió de Girona

L’exalcalde i cap del grup municipal d’ERC a Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, es presenta com a precandidat a la presidència de la direcció regional d’ERC a Girona. Juntament amb Bagot, que ja fa mesos que prepara el projecte, segons ha avançat ell mateix, també s’han presentat com a precandidats l’alcalde de Vilablareix, David Mascort, l’exalcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, i l’exalcalade de Sant Joan de les Abadesses, Carles Bassaganya.

Bagot ha assenyalat que el seu compromís i el del seu grup és el de reduir les quatre llistes que s’han presentat i ha subratllat que “aquest era l’objectiu des del principi, però la indecisió de la gent no ho va permetre”, ha conclòs Bagot.

La fita de Bagot és el d’aconseguir aquest objectiu abans de la celebració del Congrés que se celebrarà el 4 de febrer a la sala polivalent de Can Carreras a Porqueres, tal i com ha anunciat la formació republicana aquest dilluns.  En el congrés s’elegirà la nova presidència,que fins ara estava encapçalada per Josep Carrapiço, i la permanent regional pels propers quatre anys. Aquest congrés és el màxim òrgan de la Federació Regional i el composa tota la militància adscrita a les seccions locals de la demarcació de Girona. Totes les persones militants adscrites a la federació poden presentar candidatura a la presidència, que haurà d’anar acompanyada de la proposta de permanent i un programa d’actuació. El termini de presentació de candidatures es tancarà el 31 de gener.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: