L’alcalde d’Arbúcies acusa CUPA de mentir en la polèmica de les subvencions

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha respost aquesta setmana a les declaracions fetes pel regidor de CUPA, Pau Castanyer, a l’última edició d’aquest setmanari en què acusava a l’equip de govern de pagar només la subvenció del 2011 a la Unió Boletaire. En aquest sentit, Garriga ha explicat que la subvenció que es va atorgar en data de 25 d’octubre als boletaires, els únics que no havien cobrat al 2010, era la que corresponia a l’any 2010 i la que fa referència a l’organització de la XIX Trobada de Boletaires que té lloc cada Fira de Tardor al municipi.

“CUPA menteix” ha sentenciat l’alcalde, que ha afegit que “el més greu és la manca d’ètica de Pau Castanyer perquè al Ple del novembre ja se li va explicar, a pregunta d’ell, que l’acord que s’havia pres era per pagar la subvenció del 2010”. A més, l’alcalde ha recordat que enguany la subvenció a la Unió Boletaire s’ha reduit en un 10 per cent.

Garriga ha continuat dient que “és un acte de justícia pagar el deute que teníem amb l’entitat” i que la voluntat de l’equip de govern és el de pagar les subvencions del 2011 a les entitats d’Arbúcies durant el primer trimestre d’aquest 2012.  “Hem d’aconseguir posar-nos al dia i pagar les subvencions durant l’any en curs i no després”, ha indicat Garriga.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: