El Casal Parroquial de Llinars tanca els actes del 75è aniversari amb la presentació d’un llibre

Aquest diumenge, 22 de gener, tanca la commemoració dels 75 anys del Casal Parroquial de Llinars. Serà amb la presentació del llibre ’75è aniversari. Casal Parroquial’ que se celebrarà a les 6 de la tarda al mateix Casal Parroquial.  Culmina, d’aquesta manera, tot un any d’activitats adreçades a recordar aquesta efemèride que van començar amb la representació de ‘Els Pastorets’ el mes de gener de 2011.

El Casal Parroquial de Llinars, nascut el 1936, és una entitat vinculada a la parròquia de Santa Maria del Prat de Cardedeu i que aglutina veïns de la població per fer, eminentment, representacions teatrals. A banda de les pròpies produccions, el Casal Parroquial també organitza un cicle de teatre amateur per portar altres grups teatrals al municipi.

Al llarg del 2011 l’entitat va organitzar diversos actes vinculats a l’aniversari com l’estrena, al gener, de l’obra  ‘La mort dins una baralla de naips’, de Manuel Veiga, interpretada pel Grup Jove del Casal Parroquial o un seguit d’activitats, al juliol, com inflables, gegants i capgrossos a l’àrea central i un dinar d’aniversari a la pista annexa, entre d’altres activitats commemoratives.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: