Cardedeu serà l’escenari del programa de tardes de TV3 ‘Divendres’ la setmana vinent

Cardedeu ha estat el municipi escollit per fer-hi les connexions en directe del programa ‘Divendres’ de TV3, presentat per Xavier Coral i Espartac Peran, del 23 al 26 de gener. Cada tarda s’emetrà des de la unitat mòbil de l’emissora que s’instal·larà a la plaça de Sant Joan i també es faran connexions a altres punts del voltant de la plaça.

Un dels espais que inclou aquest programa es denomina ‘Paraules en ruta’ i el condueix l’enigmista Màrius Serra. Serra serà al municipi dilluns i ha sol·licitat al Consorci de Normalització Lingüística, a escriptors locals, al casal d’avis i a entitats de Cardedeu la seva col·laboració per omplir la secció d’expressions i paraules locals. Alguns veïns també s’han posat en marxa a través de les xarxes locals per contribuir a la secció i ja s’han fet propostes com ‘anar a cal Xerigot’ (haver-se mort), ‘un palco al Liceu i una torre a Cardedeu’ o ‘borrego’, entre d’altres.

Com en totes les edicions, a més, el programa convida als veïns del municipi des d’on s’emet aquella setmana a assistir com a públic al plató els divendres. En aquest sentit, l’Ajuntament de Cardedeu ha anunciat que hi ha places per a 55 persones. Els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio@cardedeu.cat o trucar al 938 444 004, extensió 238, indicant nom i cognoms, DI i edat. Un autocar gratuït recollirà els interessats a tres quarts de 12 del migdia de davant de Can Borràs i els retornarà a Cardedeu quan acabi el programa, al voltant de dos quarts de 7 de la tarda. La data límit per apuntar-s’hi és dilluns, 23 de gener, a les 2 del migdia.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: