L’Associació d’Empresaris del Montseny tracta a Breda la promoció des d’internet

L’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny han organitzat juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona una trobada a Breda que porta per títol ‘De la web 1.0 a la 3.0, eines i estratègies per promocionar els nostres negocis a internet’. El curs tindrà lloc aquest dilluns, 23 de gener, de 10 del matí a 2 del migdia al Centre Cultural els Forns de Breda.

L’activitat estarà conduïda per la formadora Montserrat Peñarroya, especialista en màrqueting digital turístic i professora de Màrketing Digital a la Universitat Autònoma de Barcelona i del Màster en eTourism del CETT i en d’altres universitats. L’objectiu d’aquest curs és el de conèixer com hauria de ser un lloc 2.0 turístic; com també facilitar quines són les eines que ens poden ajudar a saber quina és la  posició de l’establiment actual a internet i quina és la de la seva competència; i, finalment, el curs pretén oferir les eines essecials i les tècniques necessàries que poden utilitzar els establiments turístics a internet i oferir-los els coneixements bàsics de com està evolucionant la xarxa.

Finalment, durant la trobada de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny es donarà  un cop d’ull a la web 3.0 per tal que els assistents puguin conèixer de primerà mà com està canviant internet i què és el que deparen els 5 propers anys en l’àmbit de la informàtica i la tecnologia. . Amb aquesta trobada de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Breda segueix amb el seu objectiu d’obrir la vila a tothom, apostant de nou per impulsar el municipi com a seu de reunions vinculades amb el nostre entorn econòmic i turístic.

L’activitat té un cost de 25 euros per assistent i la jornada de formació que se celebrarà a Breda aquest dilluns, ‘De la web 1.0 a la 3.0, eines i estratègies per promocionar els nostres negocis a internet’, va dirigida exclusivament a socis de l’Associació d’Empresaris Turístics del Baix Montseny.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: