Emprenedors Baix Montseny ofereix a Sant Celoni una sessió sobre ‘coaching’

L’Associació Emprenedors Baix Montseny ha organitzat per dijous, 26 de gener, a dos quarts de 8 del vespre, una ponència gratuïta sobre coaching que impartirà Josep Moulines a la sala Bernat Martorell de Can Ramis. Les inscripcions es poden formalitzar a associació@emprenedorsbaixmontseny.com.

La sessió va adreçada a les persones que vulguin conèixer sistemes que els ajudin a trobar feina, millorar el negoci, estar més a gust amb un mateix, obrir el propi negoci, tenir més temps lliure, ajudar a prendre decisions, cohesionar un equip, o altres qüestions. Per ajudar a tot això, explica l’associació, el més adient és a través del coaching.

Importat del món de l’esport, el coaching va irrompre a les empreses cap a la meitat dels anys 90 coincidint amb la decadència de l’arquetip d’executiu agressiu. El món empresarial virava cap a un estil més suau de fer les coses, consistent, ras i curt, a deixar-se assessorar per un coach (entrenador) per aconseguir un objectiu concret. El nou sistema s’ha estès com una taca d’oli i, a hores d’ara, cada cop hi ha més gent que acudeix al coach per resoldre problemes que poden anar de buscar feina a ser més sociable.  Josep Moulines, co-active coach, que oferirà la ponència, assegura que accedeixen al coaching des de persones que no s’acaben de “realitzar professionalment”, i volen fer canvis a la seva vida i no saben per on començar, fins a moltes d’altres que opten pel coaching per resoldre els seus problemes. Molts són executius als quals l’empresa els facilita un programa de coaching per obtenir resultats millors, però també n’hi ha que busquen solucions a problemes personals, persones amb problemes amb la parella o el cap, gent que té complexos, que busca feina i d’altres.

Per Moulines, el coaching té tanta tirada avui en dia perquè és ràpid i efectiu per resoldre problemes comple- xos, des de problemes personals i les pròpies capacitats, per adonar-se de “què vols i, sobretot, què no vols” i poder reconduir la carrera professional o la vida. Aprendre quines potencialitats té cadascú i el que fa pujar l’autoestima. “És un eina que fem servir perquè les persones surtin del seu bucle de pensament”, explica, “ara bé, el camí l’han de trobar ells”.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: