Bona adaptació de la celonina Louise Brown a la primera setmana de l’edició de la Pirena 2012

L’esportista celonina Louise Brown està aconseguint una bona adaptació en la primera setmana de competició de la Pirena 2012. A més, ha estat escollida per la resta de participants portaveu dels skijorers durant la competició d’enguany davant dels jutges de carrera. Així doncs, és la persona que s’ha d’adreçar als jutges per informar de qualsevol incident que pasi durant la cursa i fora d’ella, i de qualsevol modificació que hi hagi que els jutges han de notifica ella ho comunica a tots els participants. A més, l’esportista ha aconseguit el patrocini de Pirineus de Catalunya per fer front a les despeses de la participació.

El debut de Brown es va fer diumenge a Candanchú, on la falta de neu va provocar que es busqués un recorregut de només 3 quilòmetres, on tots els participants havien de fer dues voltes. Dilluns no es va poder repetir el traçat, ja que havia quedat una mica malmés de passar tots els tirs el dia anterior i els participants es van desplaçar a Beret on, des de dilluns, es desenvolupen les proves.

Al Pla de Beret hi havia força neu i en molt bon estat, degut a les baixes temperatures d’entre -6 i -1 grau a l’hora de la cursa. Dimecres es va fer un intensiu, ja que hi va haver cursa al matí i a quarts de sis de la tarda va començar la primera etapa nocturna. Brown va trobar-se acompanyada de veïns de Sant Celoni que van aprofitar per saludar-la.

Aquest dissabte els participants marxaran a Port Ainé per fer una etapa nocturna i una pel matí de diumenge. Les següents etapes està per decidir on es faran ja que depén d’on hi hagi neu.

 Brown es mostra satisfeta pel rendiment dels gossos Bramble i Jimmy, que dintre de les seves possibilitats ho estan fent prou bé. Només un dia, el darrer dimarts, va tenir unes rampes i va haver de parar-se un parell de vegades durant l’etapa, cosa que va fer que arribés la última. A la resta de les etapes va quedant entre la 12 i la 13 possició de la general.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: