Sant Antoni aprova al Ple col·laborar amb Sant Pere per la urbanització de les Pungoles

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va aprovar, dijous, al Ple, un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere per a l’execució de les obres d’urbanització de les Pungoles. L’acord deriva de les converses iniciades entre l’alcaldessa de Sant Antoni, Lluïsa Berdala, i l’alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Josep Maria Llesuy, a finals de novembre de 2011 atenent que la urbanització està situada a cavall dels dos termes municipals.

El conveni recull el fet que el desenvolupament urbanístic de les Pungoles procedeix d’un mateix Pla Parcial, tramitat per Sant Antoni, que data de 1971, i que actualment la Comissió d’Urbanisme de Barcelona ha donat llum verda al POUM de Sant Pere que delimita un polígon d’actuació urbanística a les Pungoles per finalitzar el procés d’urbanització ja inicial. Aquest estableix com a sistema d’actuació la reparcel·lació en la seva modalitat de cooperació i Sant Antoni es compromet a que aquest sigui també el sistema de gestió urbanística que figuri al seu propi POUM per al polígon d’actuació de les Pungoles.

Així, l’acord estableix que Sant Antoni executarà les obres d’urbanització de les Pungoles que afecten a tots dos municipis i que aniran a càrrec dels propietaris. L’Ajuntament de Sant Pere, al seu torn, ha delegat la competència per aprovar el projecte d’urbanització a Sant Antoni i la competència per licitar i adjudicar la direcció de les obres i la seva execució. Els pagaments dels contractes administratius els abonarà Sant Antoni però al seu pagament hi contribuirà l’Ajuntament de Sant Pere en el percentatge equivalent a l’àmbit de les Pungoles corresponent al seu terme municipal. Ccada ajuntament liquidarà i recaptarà les quotes urbanístiques dels propietaris de les parcel·les.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: