PUSA denuncia que es veta el debat de les seves mocions al Ple de Sant Antoni de Vilamajor

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) ha lamentat que alcaldia no acceptés, en Comissió informativa, incorporar les dues mocions presentades a registre per la formació amb data 5 de gener per poder ser debatudes al Ple. La primera de les propostes de PUSA feia referència a la instal·lació d’elements reductors de velocitat al carrer Fontalba a partir, explica la formació, de les denúncies de l’entitat Vilanimal sobre l’excessiva velocitat dels cotxes en aquesta zona que ha provocat, asseguren, atropellaments d’animals domèstics. A més, fa poques setmanes, un vehicle va caure a la riera en aquesta zona, remarca PUSA, a causa d’un excés de velocitat.

La segona proposta se centrava en la reclamació d’una major transparència en la gestió dels locals públics que tenen a disposició les entitats i associacions del municipi, i que demanava la publicació d’un calendari al web municipal que recollís, per dies i hores, la totalitat dels locals ocupats o lliures, així com l’entitat o associació que els te reservats.

Per PUSA, la negativa a debatre aquestes qüestions al Ple respon a una manera d’actuar “poc democràtica” que “ratlla la il·legalitat”. La formació considera que “sistemàticament se’ns nega la veu a l’ Ajuntament al impedir-se que defensem les nostres propostes com a la resta de formacions”. La formació destaca que fa quatre mesos que “totes les propostes que presentem no s’inclouen a l’ ordre del dia, i per tant no arriben al Ple” i ha assegurat que actuarà davant les instàncies que calgui “per tal de fer valdre els drets dels nostres regidors i de tots els veïns que ens van atorgar el seu vot”.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: