L’Ajuntament de Gualba inicia les obres de millora de paviment i arbrat del carrer Nou

L’Ajuntament de Gualba va començar la setmana passada les obres de repavimentació i millora de l’arbrat i la jardineria del tram nord del carrer Nou. El projecte compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i els treballs s’han adjudicat a l’empresa Construccions Deumal SA per un import de 39.898,22 euros.

Els treballs no suposaran cap cost per al municipi ja que inicialment, el 8 de febrer de 2011, l’Ajuntament va rebre notícia d’un ajut de 20.000 euros de la Diputació en el marc del Pla Concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011. Aquest import s’ha complementat amb una segona ajuda, també de 20.000 euros, del mateix ens que es va notificar a l’octubre. En total, Gualba rebrà 40.000 euros per aquestes obres.

Els treballs van començar el dimecres, 18 de gener, d’aquest 2012 i l’Ajuntament estima que tindran una durada aproximada de tres setmanes. Mentre durin les obres quedaran inhabilitats els aparcaments de les dues voreres del carrer Nou, des de la cantonada amb el carrer Santiago Monteys fins a l’alçada del número 13. A més, la circulació serà exclusiva per als veïns que vulguin accedir al seu habitatge.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: