El retard en el pagament dels sous dels treballadors de l’Ajuntament d’Arbúcies, criticat per l’oposició

ERC d’Arbúcies va reclamar aquesta setmana que els treballadors de l’Ajuntament d’Arbúcies no van cobrar puntualment aquest dimarts, 31 de gener, segons va  avançar ERC en un comunicat. Per això, la formació republicana demanarà explicacions a l’equip de govern per al retard en el pagament de les nòmines al proper Ple municipal del dimarts 7 de febrer.  El regidor d’ERC, Joaquim Santos, també es va oferir a retornar la seva retribució de 75 euros de regidor fins que cobressin els treballadors de l’Ajuntament.

Per altra banda, els altres dos partits que estan a l’oposició també van manifestar dimarts al vespre la seva preocupació a través de Twitter. El portaveu de CiU, Quim Bohils, ho feia mitjançant el seu perfil personal, mentre que CUPA ho va fer des del perfil que té la formació a la xarxa social i demanant “transparència” a l’actual equip de govern d’Entesa i PSC.

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, va explicar que abans que es produís un endarreriment amb el pagament de les nòmines dels treballadors, ja es va avisar a tot els empleats mitjançant carta del que podria succeir. A la missiva, l’alcalde explicava que les retribucions salarials estaven subjectes a la bestreta que facilita el Consell Comarcal de la Selva i que si aquest s’endarreria, afectaria al pagament dels salaris. Garriga ha criticat a ERC i CUP dient que “han de deixar de crear alarmisme” i ha afegit que “i CiU ha de deixar de ser hipòcrita i que el govern de la Generalitat pagui el que deu als ajuntaments, perquè si complís els seus compromisos no estaríem com estem”.

Etiquetes:
%d bloggers like this: