Louise Brown tanca aquest dissabte la seva participació a la Pirena 2012

Aquest dissabte, 4 de febrer, la celonina Louise Brown posarà punt i final a la seva participació en la Pirena Advance 2012 amb la darrera etapa i posterior lliurament de premis que es farà a la Molina. Finalment, el cap de setmana passat a Port Ainé,els skijorers no van prendre la sortida perque no hi havia prou neu. Només ho van fer els trineus i només 2 quilòmetres. Per això dilluns van tornar a Beret perquè el gruix de neu no era el suficient.

Dilluns es va fer l’etapa reina, ja que van ser més de 26 quilòmetres, l’etapa més llarga d’aquesta edició i segona etapa nocturna. L’etapa va ser molt freda (-13 graus) i espectacular ja que es veien llumetes dels frontals i trineus per tota la vall de Beret. Dimarts al matí, tot i no fer tant fred, el termòmetre marcava -8 graus, es va fer una etapa de 14 quilòmetres i alguns gossos van notar el cansanci de la nit anterior, en especial Bramble, la gossa de la Louise, que va anar una mica a mig gas.

Dimecres van començar les etapes d’Andorra però els skijorers, una altra vegada, no van poder prendre la sortida, ja que era per les pistes de descens del Tarter i era molt perillòs.  Fins ara, els gossos i els skijorers ja porten més de 130 quilòmetres acumulats, a l’espera de les properes etapes d’Andorra, França i la Molina. Ahir, dijous, es va fer l’única etapa andorrana de Pirena, ja que una altra vegada per culpa de la neu es va suprimir l’etapa de Naturlandia que s’havia de fer a la Rabassa.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: