Divuit candidats opten als primers Premis Sant Celoni d’Emprenedoria i Empresa

Fins a 18 emprenedors i empreses opten a la primera edició dels Premis Sant Celoni d’Emprenedoria i Empresa convocats per l’Ajun- tament, l’Associació d’Emprenedors del Baix Montseny, Cercle Econòmic i So- cial Baix Montseny, PIMEC i UBIC i que es lliuraran dijous, 9 de febrer, en un acte que se celebrarà a les 7 de la tarda a la sala Bernat Martorell de Can Ramis. Els negocis presentats van des del servei d’atenció a les persones i empreses, fins a l’artesania, el turisme, el patrimoni, comerços ‘off’ i online i activitats de lleure.

L’objectiu dels Premis és distingir i fomentar la creació i consolidació d’activitats empresarials exemplars del territori, s’adreça a emprenedors i emprenedores, empreses de qualsevol sector econòmic, responsables politics i tècnics de l’administració i d’entitats socioeconòmiques.

En total s’han establert quatre categories i tipus de premis: al millor projecte jove, un lot de productes informàtics per valor de 250 euros; al millor pla d’empresa, un any gratuït de lloguer de despatx al viver d’empreses de Sant Celoni; a la millor empresa de nova creació, una beca de formació empresarial a una escola de negocis per un import de 1.600 euros i un curs de coaching en veler; i a la millor empresa consolidada, una placa distintiva i la difusió del reconeixement. Els guanyadors de totes les categories també obtindran un any gratuït de subscripció a les entitats convocants.

Durant l’acte, l’emprenedor, empresari i creador de la xarxa de negocis GRERA d’ajuda a professionals, Josep Alberti, pronunciarà la xerrada ‘Com fer negocis a través de les xarxes socials’. La ponència, afirma l’Ajuntament de Sant Celoni, s’ha programat a partir de l’èxit de convocatòria que va tenir la sessió informativa de ‘Com promocionar els meus productes a través de Google i xarxes socials’ el passat mes de setembre. En aquest sentit, s’ha buscat oferir una segona xerrada sobre un tema d’actualitat i de molt d’interès pels emprenedors i empreses. L’objectiu, assegura l’Ajuntament, és donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les xarxes per a generar activitat econòmica, trobar clients, proveïdors i partners. Les persones que vulguin assistir a l’acte cal que s’inscriguin prèviament a www.santceloni.cat/ premisemprenedoria.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: