FlyHard Produccions presenta ‘Nit de ràdio dos punt zero’ a l’Ateneu de Sant Celoni

La companyia FlyHard Produccions presenta aquest dissabte, a les 8 del vespre, a l’Ateneu de Sant Celoni, l’obra de teatre ‘Nit de ràdio dos punt zero’ dirigida per Cristina Clemente i interpretada per Clara Cols, Pablo Lammers, Alícia Puertas i Sergio Matamala. L’argument de l’espectacle se centra en un programa de ràdio matinal, ‘Ho busco però no ho trobo’, al que els oients truquen per comprar i vendre tot tipus d’articles. Aquella nit, però, una trucada trastocarà el mecanisme d’aquest programa.

L’obra, d’una hora i 20 minuts de durada, s’inscriu en la programació estable ‘A l’Ateneu’  que continuarà amb l’espectacle de màgia del Mag Edgard el 25 de febrer a les 6 de la tarda. El seguiran propostes com el musical ‘La Ventafocs’, al ritme dels anys 50, l’11 de març a les 6 de la tarda; la música amb el Bigoti Vermell d’Anna Roig i L’ombre de ton chien dissabte 24 de març a les 8 del vespre; la presentació de ‘Producto Interior Bruto vol. I i vol. II’  de Joan Colomo divendres 20 d’abril a les 10 de la nit; l’espectacle ‘Circumstàncies, 15è circ d’hivern’ de l’Ateneu Popular 9 Barris diumenge 15 d’abril a les 6 de la tarda; i ‘L’espera’ amb Clara Segura, Marta Marco i Isabel Rocatti divendres 4 de maig a les 10 del vespre.

Les entrades anticipades dels espectacles es poden adquirir de dilluns a dijous, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre al Centre Municipal d’Expressió, al carrer Sant Josep. Les entrades pel públic general a la programació estable tenen un preu de 10 euros, amb descomptes del 50 per cent per a majors de 65 i menors de 14 anys o joves amb el Carnet Jove.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: