Passejades amb Història, guardonada a Sant Celoni com a millor empresa de nova creació

Josep Maria Pascual, de l’empresa de Palautordera Passejades amb Història, ha rebut el guardó a millor empresa de nova creació a la primera edició dels Premis Sant Celoni d’Emprenedoria i Empresa, que també han guar- donat  com a millor projecte jove als alumnes del curs 2010-11 del mòdul d’auxiliar en vendes, oficina i atenció públic del PQPI-PTT de Sant Celoni per Ecoimagine i com a millor pla d’empresa el presentat per Mar Joaquin i Maria Fonseca. Els guanyadors es van donar a conèixer ahir, dijous, a la tarda, en un acte a la sala Bernat Martorell.  El jurat va seleccionar els guanyadors d’aquesta primera edició dels premis d’entre un total de 18 projectes presentats procedents de diversos municipis del Baix Montseny.

El jurat estava integrat per un representant de cadascuna de les entitats que convocaven el certamen, entre les que s’hi compta el Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, l’Associació d’Emprenedors del Baix Montseny, PIMEC-Vallès Oriental i UBIC Sant Celoni, a més de l’Ajuntament.  Pascual va rebre el guardó de mans de Jaume Figueras, del Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny i de Lluís Solà, president de l’Associació d’Emprenedors del Baix Montseny, que van destacar la qualitat del projecte Passejades amb història i la promoció de valors de conservació de patrimoni cultural i de difusió del territori del Baix Montseny. El premi consistia en una beca de formació empesarial valorada en 1.600 euros i un curs de ‘coaching’ en veler.

D’altra banda, el president de la UBIC Jordi Gener va lliurar el premi en la categoria de millor projecte jove als alumnes del curs 2010-11 del mòdul d’auxiliar en vendes, oficina i atenció públic del PQPI-PTT de Sant Celoni per Ecoimagine, empresa virtual de venda de bijuteria alternativa. El Jurat va valorar la qualitat i l’originalitat del projecte, alhora que la integració de criteris de sostenibilitat i noves tecnologies. Els alumnes van rebre un lot de productes informàtics per un valor de 250 euros.

Finalment, Emili Bosch de Pimec va lliurar el premi a Mar Joaquin i Maria Fonseca pel projecte ‘El Talleret tèxtil: teixit a la carta’, del que es va valorar especialment la qualitat tècnica en l’elaboració del pla d’empresa, l’adequació del perfil professional de les emprenedores al projecte i la combinació de tradició artesana i innovació. Les guanyadores podran disposar d’un any gratuït en un despatx del viver d’empreses al Sax Sala.

A la cloenda, l’alcalde de Sant Celoni va posar de relleu la importància d’aquests premis per al foment de la creació i consolidació d’activitats empresarials exemplars del territori i va qualificar de molt positiva “la cooperació público-privada en l’organització d’aquestes iniciatives que contribueixen al desenvolupament econòmic del Baix Montseny”. A l’acte, l’emprenedor, empresari i creador de la xarxa de negocis GRERA d’ajuda a professionals, Josep Alberti, va oferir una conferència centrada en les possibilitats que ofereixen les xarxes socials a les empreses i emprenedors per generar activitat econòmica, trobar clients, proveïdors i partners.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: