Projecció, xerrada i sopar de la CUP de Sant Celoni contra les retallades i en defensa de la salut pública

La CUP de Sant Celoni ha organitzat per aquest cap de setmana diversos actes en el marc de la campanya ‘Defensem els serveis públics bàsics’ que té per objectiu debatre sobre el sistema de salut català i sobre les retallades impulsades pel govern català en l’àmbit públic, especialment en la salut.

El primer dels actes serà avui, divendres, a les 8 del vespre, a la sala petita de l’Ateneu, amb la projecció de la pel·lícula ‘Sicko’ de Michael Moore (2007). El film ofereix un punt de vista molt crític sobre el sistema sanitari dels Estats Units, focalitzant l’atenció en les grans companyies de serveis de salut nord-americanes.

Per dissabte la CUP ha previst diverses activitats que començaran a dos quarts de 6 de la tarda a la sala Bernat Martorell de Can Ramis amb la xerrada ‘L’àmbit sanitari català’.  La conferència anirà a càrrec del Dr. Rey, de l’Hospital de Sant Celoni, així com d’un representant de l’entitat Dempeus per la Salut Pública i d’un membre del CAP de Breda que explicarà la protesta impulsada al municipi contra les retallades. Després de la xerrada, al voltant de les 7 de la tarda, s’oferirà a la plaça de la Vila una ‘Performance contra la crisi’.  Els actes tancaran amb un sopar en defensa dels serveis públics, que començarà a dos quarts de 9 del vespre, a la mateixa sala Bernat Martorell. Les persones que vulguin assistir a l’àpat podran adquirir tiquets al preu de 10 euros.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: