Breda celebra amb una caminada el centenari de la font de la Pintoresca

La Comissió pel Centenari de la Pintoresca i les entitats adherides han organitzat per aquest diumenge una sèrie d’activitats per celebrar el centenari d’aquesta font emblemàtica del municipi. La Pintoresca arriba als 100 anys aquest mateix diumenge, 12 de febrer, segons consta en un gravat esculpit a la mateixa font. Per això, la comissió formada per entitats i partits polítics han organitzat una caminada fins a la font, un esmorzar i una xerrada a càrrec del naturalista Martí Boada.

Coincidint amb aquesta efemèride, el Centre Excursionista de Breda ha organitzat una caminada que sortirà a dos quarts de 9 des del local de Can Xifrè. La caminada durarà unes 3 hores, i acabarà a la mateixa font de La Pintoresca.El recorregut seguirà en direcció la plaça de la Vila fins a la Bòbila, després es continuarà cap a l’ermita de Sant Llop, es baixarà cap al sota de les Duïnes, s’agafarà una pista fins al collet de Can Julià i des d’allà s’arribarà a la Pintresca.

Mentrestant, aquells que prefereixen la caminada curta es trobaran a les 9 del matí a la Plaça de la Vila, i aniran caminant fins a la font. Al voltant de les 11 del matí, els dos grups s’uniran i es farà un esmozar que cadascú s’haurà portat de casa. Posteriorment, està previst que Martí Boada faci una xerrada sobre els boscos de ribera.  La Comissió pel Centenari de la Pintoresca també preveu realitzar un recull de fotografies d’aquesta font tan emblemàtica del municipi per tal de fer-ne una exposició amb tots els arxius que s’hagin pogut recollir entre els veïns de Breda durant els seus 100 anys d’història.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: