CDC reuneix en un sopar a la discoteca Pont Aeri de Vallgorguina a càrrecs del Baix Montseny

Vallgorguina reunirà aquest dilluns, 13 de febrer, a càrrecs polítics de CDC del Baix Montseny en un sopar que se celebrarà a Vallgorguina i a la que hi són citats des d’alcaldes i regidors fins a presidents d’agrupacions locals de la comarca. L’àpat se celebrarà a una sala de la discoteca Pont Aeri i comptarà amb la presència del portaveu del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, Jordi Turull. Provablement l’acompanyarà, també, el senador de la formació Feliu Guillaumes.  Segons l’alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, es tractarà d’un sopar distès en el que els assistens podran preguntar als dirigents aspectes relacionats amb el Govern de la Generalitat o plantejar la viabilitat d’iniciatives municipals com la proposta formulada per Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera sobre la possibilitat de col·laborar en l’àmbit de la seguretat.

La darrera trobada d’aquestes característiques es va celebrar a Sant Antoni de Vilamajor i va comptar amb la presència del conseller d’Interior Felip Puig. La formació preveu celebrar trobades amb dirigents nacionals periòdicament, aproximadament cada dos mesos.

A la de Vallgorguina s’espera que hi assisteixin una cinquantena de representants dels municipis del Baix Montseny i s’estima que un dels punts estrella del debat sigui el pressupost de la Generalitat per al 2012 i les quantitats i inversions de què podran disposar les diverses poblacions per tirar endavant la seva acció municipal al llarg d’aquest any.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: