Construccions Deumal i el Grup Intermas, reconegudes per la Cambra de Comerç

Construccions Deumal, amb seu a Cardedeu, i el Grup Intermas de Llinars han rebut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona amb un acte organitzat per la delegació d’aquest ens al Vallès Oriental. L’acte, celebrat a Granollers, tenia per objectiu distingir les empreses més destacades de la demarcació en el marc del ‘Dia de la Cambra’. Així, Construccions Deumal es va endur el premi a l’empresa de serveis i el Grup Intermas el premi a la internacionalització. També es va premiar la figura d’Aurelio González, fundador de Cosmos Aromática de l’Ametlla del Vallès per la seva trajectòria, la companyia Dynamica de Granollers com a empresa jove, i a Salerm Cosmetics de Lliçà de Vall amb el premi al reconeixment a la innovació.

A l’acte, el president de la Cambra, Miquel Valls, va felicitar al conjunt dels premiats i va defensar que és necessari donar instruments als empresaris per obrir les seves empreses als mercats exteriors. També va voler llançar un missatge d’optimisme respecte el futur. Valls també va destacar la posada en marxa del ‘Club Cambra’, una plataforma de negocis pensada per empreses i autònoms de tot tipus que aglutina tots els serveis de la Cambra. La iniciativa va engegar el 18 de febrer i permet als socis formar part d’una comunitat de 250.000 empreses de 40 sectors. Gràcies a un acord amb la Caixa, a més, els socis del ‘Club Cambra’ tindran accés a una línia de finançament de fins a 2.000 milions per a PIMEs i autònoms.

El ‘Dia de la Cambra’ també va comptar amb una conferència del president d’Abertis, Salvador Alemany, i va concentrar prop de 200 persones.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: