Sant Hilari Sacalm organitza un curs de català nivell B i un de francès

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hilari ha organtizat per aquest primer semestre de l’any cursos de català i de francès. Pel que fa al curs de català es tracte del nivell Bàsic 1, que va dirigit a  persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i l’expressió orals, amb una introducció a l’escriptura, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana. Aquest curs de català començarà el 28 de febrer i acabarà el 31 de maig. Les classes se celebraran els dimarts i dijous de dos quarts de 10 del matí a 11 a la Casa de Cultura. El preu del curs és de 15 euros.

Per altra banda, el curs de francès és de nivell intermig  i només es realitzarà si hi ha un mínim de sis persones. El preu per mes és de 30 euros i tindria lloc cada divendres de 5 de la tarda a 7. Les inscripcions per ambdós cursos ja estan obertes a la Casa de Cultura i hi ha temps per apuntar-s’hi fins el 21 de febrer. Aquest curs de francès pretén ampliar el ventall d’idiomes que s’ofereixen des de l’Escola d’Idiomes.

Aquesta oferta se suma als altres cursos que des del Consistori s’han organtizat com el del nivell C i D de català i el d’anglès. La regidora de Cultura, Laura Pagespetit, ha destacat la importància que un municipi de les característiques de Sant Hilari disposi d’aquesta gran oferta formativa periòdica que està programant l’Ajuntament des del passat mes de setembre i que seguirà al llarg de l’any.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: