Vilanimal vol obrir un refugi a Cardedeu per donar acollida als animals abandonats al municipi

L’associació Vilanimal ha anunciat que properament obrirà un refugi a Cardedeu on acollir els animals abandonats fins a trobar-los una llar definitiva. L’espai, que es coneixerà com a ‘Vilarefugi’ se situarà al punt quilomètric 3,4 de la carretera de Cardedeu a Cànoves i l’associació ja ha signat el contracte de cessió del terreny.

Segons Vilanimal, les instal·lacions estan mig construïdes però en molt mal estat i cal netejar, pintar, fer treballs de jardineria, construir casetes i fer-hi altres arranjaments. És per això que l’associació ha demanat ajuda a les persones que estiguin disposades a donar un cop de mà i acabar de condicionar i reformar aquest ‘Vilarefugi’.

Els treballs de voluntariat s’han convocat pels dies 15, 18, 22 i 25 de febrer de 10 del matí a 1 del migdia. Al llarg d’aquests dies també es recolliran donatius com mobles d’exterior, rentadores, assecadores, prestatges, llibreries, materials de construcció, pintures, mantes, corretges o qualsevol altre element que es pugui aprofitar per a gats i gossos. La inscripció a les jornades voluntàries es pot fer a la pàgina del Facebook de l’associació o per mail a associaciovilanimal@hotmail.com. Després de cada sessió de treball s’oferiran entrepans i begudes a tots els participants.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: