Darrera hora.- Santi, restaurant de Santi Santamaria a Singapur, tancarà les portes l’11 de març

El restaurant Santi, obert pel restaurador celoní Santi Santamaria a Singapur, tancarà el proper 11 de març de 2012, un  cop servits els darrers sopars. La decisió de cessar les operacions del restaurant, que va obrir l’abril de 2010, s’ha pres després d’una llarga reflexió de la família del cuiner mort ara fa un any. Amb aquest pas, els seguidors del projecte culinari de Santi Santamaria volen centrar els esforços enels establiments existents a l’Estat així com en el desenvolupament de diversos projectes d’àmbit estatal.

El Restaurant Santi va ser la primera incursió de Santi Santamaría a Àsia i va tenir una destacada acollida. Així, l’establiment va obtenir, entre altres, el premi de Millor Restaurant Nou a la prestigiosa revista Tatler Singapore. Compta amb un bar de tapes i unes 80 places d’alta cuina on la cuina mediterrària reflecteix l’aposta que sempre va fer Santamaria pels productes de  la nostra terra.

Etiquetes:
%d bloggers like this: