‘El Xarlatan’, Andrea Motis i el Mag Edgar estrenen la programació del CeCuCa del 2012

El Centre Cultural de Cardedeu (CeCuCa) ha presentat la programació del primer trimestre de 2012 que portarà al municipi noms com Quim Masferrer, el mag Edgard, Andrea Motis o Emmanuel Djob en una proposta multidisciplinar i adreçada a públics molt variats. Una programació que parteix de la campanya ‘Cultura al teu abast’, adreçada a desenvolupar propostes properes a la realitat cultural i posant èmfasi en la participació, la cohesió social, la creativitat i la formació. Una iniciativa, en definitiva, que busca potenciar la col·laboració dels agents socials i culturals de Cardedeu i la cooperació i complicitat de la ciutadania.

Després del darrer concert del Tastautors, amb Raydibaum i Mazoni, i del musical ‘La Ventafocs’, el primer cap de setmana de febrer, la programació al CeCuCa continua aquest diumenge amb la proposta ‘Merci Bien’ de Mumusic Circus. Els actes previstos per aquest mes tancaran el diumenge 26 amb un concert de la Cobla Orquestra Internacional Montgrins que presentarà el ’21è Febrer Musical’ en un acte organitzat per l’Agrupació Sardanista Cardedeu en homenatge al director i compositor Jordi León i Royo.

Una activitat musical infantil obrirà les actuacions de març el dia 4, amb la companyia Roger Canals i la seva proposta ‘El llibre gegant dels gegants’. El seguirà un dels plats forts de la programació d’enguany, ‘El Xarlatan’, de Teatre de Guerrilla, interpretat per Quim Masferrer, que pujarà a l’escenari del CeCuCa el 10 del març.  El següent diumenge, 18 de març, serà el torn de la màgia de la mà del palauenc Mag Edgard, que presentarà l’espectacle ‘Déjà vu’, dirigit pel Mag Lari. Abans de l’actuació, els alumnes de l’Escola de Música Lluís Cullell oferiran un breu recital. Una altra de les grans propostes del mes vindrà de la mà de l’Agrupació Coral Cardedeuenca que porta al municipi la joveníssima cantant de blues i trompetista Andrea Motis, acompanyada del Joan Chamorro Sextet, en el marc del Festival de Música el 23 de març. La mateixa entitat ha programat per l’endemà, 24 de març, el concert ‘Univers Montsalvatge’ que oferirà el Cor de Cambra de Granollers amb Josep Buforn com a pianista. El Festival de Música clourà el 25 de març amb un concert d’Emmanuel Djob  i, per tancar el mes, Teatre Obligatori presentarà el 30 de març ‘Dreamin’ & Rappin’, una proposta que combina teatre i rap amb set intèrprets.

Ja a l’abril, el Centre Cultural acollirà una nova proposta de circ. En aquest cas vindrà de la mà de l’Ateneu Popular 9barris que presentarà ‘Circumstàncies, 15è Circ d’Hivern’. La seguirà l’espectacle infantil ‘La camisa de l’home feliç’ de Zum-Zum Teatre el 15 d’abril. El mes es completarà amb l’obra de teatre i posterior debat ‘I ara, què’ de la companyia Teatre en l’Educació, que actuarà el 27 d’abril.

La companyia Manel Barceló obrirà el maig, el dissabte dia 5, amb la proposta de teatre de text ‘Els dolents (Shakespeare’s Villains)’. L’endemà serà el torn de l’obra de teatre musical per a públic familiar ‘Univers’ que portarà a l’escenari Microcosmos Teatre. El 19 d’aquest mateix mes la companyia de dansa contemporània Associació As D’arts interpretarà ‘Cos Desa(r)mat’ i l’endemà la música de Forani Teatre presentarà ‘Pau. La vida de Pau Casals’. L’òpera i humor de Cor Teatre tancaran, el 26 de maig, les propostes culturals al CeCuCa d’aquest mes amb ‘Operetta’.

Finalment, de l’1 al 3 de juny la companya Sifanofa Teatre presentarà la comèdia dirigida per Anna Carné ‘Arsènic i puntes de coixí’, que posarà punt i final a aquest primer tram de programació del CeCuCa per a l’any 2012.  A l’acte celebrat ahir també es va presentar la nova pàgina web del Centre Cultural, www.cecuca.cat, que, es va assegurar, pretén ser un nou canal de comunicació per millorar l’accés a la informació de les activitats programades. Així mateix es va explicar el nou servei de venda d’entrades a partir de la plataforma Codetickets que ha de permetre oferir un servei més accessible i adaptat als usuaris. Entre tots els assistents a la presentació de la programació es va sortejar un abonament nominal per poder accedir a tota la programació del primer semestre de 2012 i un altre per al cinema l’Esbarjo Verdi per accedir a totes les pel·lícules que es projectin fins al juny.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: