La UE Breda visita la UD Hostoles esperant una errada del Fornells per saltar al liderat

Amb sis victòries consecutives i quatre desplaçaments seguits sumant punts, la UE Breda viatja aquest diumenge, 26 de febrer, a les 5 de la tarda, al camp de la UD Hostoles. Un matx dirigit per Víctor Expósito López en el que els bredencs són els que s’hi juguen més davant un rival que ha caigut a la zona mitjana de la classificació del grup 17è de Tercera catalana.  Amb el liderat a dos punts, la UE Breda no es pot permetre ensopegar i sí esperar que ho faci la UE Fornells. Fet poc provable davant el compromís que té al seu camp enfront un Atlètic Silenc en hores baixes.

Des d’una meritòria quarta posició a la classificació, l’Arbúcies CF rebrà dissabte, a les 4 de la tarda, a l’EF Bosc de Tosca, conjunt de la zona mitjana-baixa de la classificació. Els arbuciencs no perden a casa des de la tercera jornada i suma quatre victòries consecutives en els compromisos disputats al municipal de Can Pons. Per contra, el conjunt visitant manté la irregularitat de resultats com a denominador tant al seu camp com en els desplaçaments. Jordi Vila Morcillo dirigirà el matx.

Diumenge, a les 4 de la tarda, el CF Sant Hilari Font Vella té un compromís a casa davant el CF Serinyà, penúltim classificat del grup. Això fa que el partit esdevingui una de les darreres oportunitats per als hilariencs de no veure’s condemnats definitivament a la cua de la classificació. El Serinyà tan sols ha aconseguit un punt en el total dels seus desplaçaments i porta actualment sis jornades seguides sense sumar cap punt.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: