L’equip de govern de Riells i Viabrea porta al Ple la nova proposta del camp de futbol

L’Ajuntament de Riells i Viabrea celebra aquest dilluns, 27 de febrer, un Ple a les 8 del vespre a la Sala de Plens. A la sessió, l’equip de govern de CiU, Entesa i PSC donarà compte de la sentència que s’ha dictat a favor de l’Ajuntament en un cas en què es va denunciar l’esllavissament que va afectar als fonaments d’una  vivenda. La sentència recull que l’asseguradora haurà de pagar 34.000 euros al Consistori riellenc.  A la sessió plenària també s’aprovarà el projecte inicial del camp de futbol municipal. Es tracta d’un projecte modificat al que havia plantejat l’anterior equip de govern d’ERC i que  preveu una menor inversió de l’Ajuntament, ja que s’ha reduït el cost de l’obra projectant un camp de futbol més senzill.

Per altra banda, Riells i Viabrea també votarà l’adhesió al Pacte d’alcaldes i alcaldesses, que pretén reduir les emissions de CO2 com a mínimen un 20 per cent d’ara fins al 2020 i que implica els ajuntaments en la lluita contra el canvi climàtic. En l’àmbit del medi ambient, a la sessió també es portarà l’aprovació del consell de l’Agenda 21, que segons ha explicat el regidor de Medi Ambient, Manel Ortí, s’han de presentar les noves propostes del consell en el que s’hi han adherit més persones.

Finalment, el grup municipal d’ERC ha entrat una moció a l’Ajuntament perquè el plenari voti a favor de l’adhesió de Riells i Viabrea a l’Associació de Municipis per la Independència com ja han fet molts d’altres municipis del Baix Montseny.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: