Òmnium Cultural al Vallès Oriental escull Remei Picart de Montseny com a presidenta

Remei Picart de Montseny és la nova presidenta d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental i Ferran Caterineu de Sant Celoni el nou secretari. La nova junta de l’entitat es va escollir en l’assemblea anual que es va celebrar divendres a Granollers i que va començar amb el discurs dels fins ara president, Pere Martínez. Durant la sessió, també es va aprovar la memòria de les activitats i la memòria econòmica del 2011 i es va detallar la tasca feta. Tot seguit, es va donar a conèixer la nova junta que estarà encapçalada per Remei Picart i en la qual també hi participarà el fins ara president d’Òmnium Cultural.  Un cop nomenada la nova junta, es va presentar la proposta de treball i actuacions comarcals que la nova junta té previstes realitzar al llarg d’aquest any.

Per una banda, aquest nou mandat el defineixen des del mateix Òmnium Cultural com a “continuista i fidel al que és i representa Omnium Cultural” , i per l’altre, també es van proposar accions de major definició i vinculació, tant entre els socis com a altres persones i entitats de la comarca del Baix Montseny sud i del Vallès Oriental.  Cal recordar que actualment Omnium Cultural aplega 1.200 socis i que el ventall d’activitats i ganes de fer coses per el país és ampli i compartit i s’ha demostrat durant els anys en què porta funcionant l’entitat.  Finalment, la nova junta també va agrair i destacar la bona feina feta pel president Pere Martínez i de l’equip que l’ha acompanyat durant el seu mandat.

Pel que fa a la nova junta, està formada per Remei Picart com a presidenta; el primer vicepresident és Ramon Buscallà i el segon Carles Segura; el secretari és el celoní Ferran Caterineu; el tresorer és Pere Martínez; i com a vocals hi ha Maria Glòria Casanovas, Lluís Cabruja, Pere Batlle, Xavier Graugés, Sergi Bolea, German Cequier, Teresa de Blas, Enric Nosàs, Teresa Pons i Francesc Mancilla.

Etiquetes:
%d bloggers like this: