Gualba organitza un viatge per a la gent gran als Pics d’Europa a finals de març

L’Ajuntament de Gualba ha organitzat, per desè any consecutiu, un viatge adreçat a la gent gran del municipi i que, en aquesta ocasió, conduirà als participants fins a Cantàbria, als Pics d’Europa. Les persones interessades a participar a la sortida es podran inscriure del 28 de febrer al 6 de març a les oficines de l’Ajuntament.  La ruta d’aquest any preveu fins a sis dies d’estada, del 20 al 26 de març, que combinaran cultura, gastronomia i repòs.

El primer dia es passarà per Logroño i s’arribarà a Isla per, l’endemà, visitar, a Santillana del Mar, el Museu rèplica de les Coves d’Altamira. El 22 de maig es farà una ruta pels Pics d’Europa, San Vicente de la Barquera i Comillas i el 23 es visitarà Santander. Castro Urdiales, el Cristo de Limpias i el santuari de la Bien Aparecida seran les propostes de visita pel 24 de maig i, l’endemà, els participants podran fer descoberta de Santoña, coneguda per les conserves d’anxoves.  Després d’un dinar de comiat a Saragossa, el 26 de maig, els participants retornaran a Gualba. Durant el viatge també hi haurà espais per gaudir de piscina climatitzada, spa, passeig i ball.

El preu per persona és de 450 euros i l’allotjament serà en hotel de tres estrelles en règim de pensió completa. En el mateix moment de la inscripció, caldrà fer el primer pagament de 200 euros per persona i el límit de participants serà d’un màxim de 55 persones.  L’Ajuntament de Gualba organitza un viatge d’aquestes característiques cada any i, al marge de la gent gran de Gualba sovint s’apunten a la sortida diverses persones de les poblacions veïnes com poden ser Sant Celoni o la Batllòria.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: