Cal Cabrit de Sant Antoni celebra el seu 20è aniversari amb un concert del grup Mal Trago

Un concert del conjunt Mal Trago, en la seva gira de presentació de l’àlbum ‘Cogiendo color’ serà aquest dissabte un dels actes previstos aquest any en la celebració dels 20 anys de l’obertura de Cal Cabrit, a Sant Antoni de Vilamajor, actualment denominat T’Art Centre. El concert, gratuït, començarà a les 10 del vespre i comptarà amb els actuacions de la banda UMHEDA i d’un segon conjunt.

Mal Trago és una banda nascuda a mitjans del 2009 i actualment ja està consolidada i compta amb un projecte clar. La integren cinc joves en formació de rock clàssic, és a dir, dues guitarres, un baix, bateria i veu. El Seu estil recorda al rock urbà, amb lletres poètiques i riffs contundents. A mitjans de 2011 van proclamar-se guanyadors del concurs Engresca’t i això els va permetre enregistrar el seu primer CD.

D’aquesta manera, Cal Cabrit comença un seguit d’actes per commemorar la seva obertura oficial, el 1992, tot i que les activitats artístiques a aquest espai ja s’havien iniciat a principis dels anys 80. El seu propòsit inicial era constituir-se com a punt de trobada interdisciplinari per a nous creadors i artistes consolidats a qui ofereix, des d’aleshores, els seus magnífics espais per realitzar o exposar la seva obra. Des dels seus inicis ha volgut ser un instrument de divulgació, un espai de creativitat per a artistes locals i internacionals per desenvolupar, expressar i donar a conèixer l’art contemporani.

El 2001 el Centre va aprovar uns Estatuts que l’emmarcaven en l’àmbit de les arts plàstiques, escèniques, literàries i viusals i el consolidava com a entitat sense ànim de lucre. Les activitats artístiques s’han acompanyat de la restauració de les edificacions annexes a la masia que actualment han esdevingut part del T’Art Centre. Compte amb una sala d’exposicions, sala d’actuacions, un taller polivalent per escultura, ceràmica, estampat, dibuix, pintura i altres, un taller de producció musical, audiovisuals i noves tecnologies, habitacions i una cuina compartida per a l’ús diari dels artistes residents.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: