Rodrigo Tascón presenta a Sant Pere una fusió de música i escultura amb ‘Intervencions acústiques’

El Centre d’Art la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor acollirà aquest dissabte, 3 de març, la proposta ‘Intervencions acústiques’ de Rodrigo Tascón, un compositor de música contemporània resident a La Rectoria. El concert començarà a dos quarts de 9 del vespre i els assistents podran descobrir les composicions de Tascón, de so metàl ·lic, rumors electrònics i un jardí sonor aquàtic inversemblant.

L’actuació s’acompanyarà de la instal ·lació d’escultures sonores a les sales de la Rectoria, amb una obra electrònica audiovisual del mateix Tascón. El compositor mexicà de música contemporània que proposa, doncs, començar la vetllada de dissabte a les sales d’exposició de La Rectoria, on es podran trobar escultures sonores: Tetratkys, escultures sonores que representen l’arpa en quant al sistema de producció sonora; una instal ·lació sonora, gravetat (hyper arpa), on petits trossos de metall penjant del sostre xoquen i produeixen com a resultat una orquestra de metalls que cobreix l’espai; una instal ·lació audiovisual on un aquari inversemblant reflexa llum i so; i altres.

A un quart de 10 del vespre, a la Sala Orila, Tascón projectarà la seva obra electrònica ‘Cuadros (Frames)’, basada en un poema de Francoise Shroeder. L’obra gira al voltant de la veu i la llum, observant el comportament caòtic a un nivell microscòpic. Tot seguit, també a la Sala Orila, ‘Sizigia (Syzygy)’, peça per a pianola interpretada per en Carles Masseguer García de Castro. Després del recorregut, els assistents podran gaudir d’un còctel a la sala Roger Mack.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: