L’Associació d’Empresaris Turístics Montseny aposta per impulsar l’entitat a la xarxa i al web 2.0

Una vintena de membres de l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny es van reunir per celebrar l’assemblea general de socis en què es van dibuixar les línies de les accions que es realitzaran al llarg del 2012.  Mun Bau, de l’empresa The Hotel Factory i  tècnica de turisme de la mateixa Associació, va explicar als assistents els eixos bàsics de la dinamització turística que ja s’està portant a terme i que es desenvoluparà aquest any en el marc de l’entitat.

L’objectiu, va explicar Bau,  és dinamitzar l’activitat turística al Montseny, incrementar el nombre de pernoctacions i la despesa turística mitjana a la destinació. Per això, es treballa en quatre accions va assenyalar la tècnica. La primera és la de potenciar els segments internacionals de famílies i tercera edat activa; la segona és realitzar una reestructuració i millora de la pàgina web de l’Associació i també llançar l’entitat  al 2.0 creant una pàgina a la xarxa social Facebook; la tercera pretén realitzar tallers de formació per als socis en el món del web 2.0; i, finalment, crear un Blog Trip Montseny, consistent en que durant quatre dies, bloggers visitin el Montseny i transmetin les experiències viscudes als seus seguidors. També es va fer un repàs dels continguts del nou web, en el qual tindrà molta importància l’apartat 2.0 i on la col·laboració dels associats serà vital.

D’altra banda, es va explicar les accions realitzades durant el 2011 i la necessitat de que els productes del Montseny estiguin presents en els establiments associats, sobretot a les cartes dels restaurants.  Finalment, es va aprovar la liquidació del l’any 2011 i el pressupost 2012. Analitzant la reducció  del pressupost es va proposar a l’assemblea aportar una derrama a mitjans d’any per poder realitzar les accions previstes. La proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els assistents. També es va considerar la necessitat que en un futur proper hi hagi una motor de central de reserves al web de l’associació.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: