Trenta entitats i l’Ajuntament de Sant Celoni acorden canviar el format de la Mostra d’Entitats

Representants d’una trentena d’entitats de Sant Celoni s’han reunit per començar a treballar en la confecció de la Mostra d’Entitats de 2012. A la trobada, l’Ajuntament va proposar incorporar canvis a partir de les valoracions fetes en les edicions posteriors. El canvi més significatiu és que, aquest any, enlloc de dedicar-hi una jornada, la Mostra es distribuirà en cinc dissabtes a la tarda, de maig a juny, a la plaça de la Vila.

Malgrat el programa d’enguany s’està acabant de concretar amb les diverses entitats participants, la previsió és que cada dissabte (5, 19, 26 de maig i 9 i 16 de juny) hi participin entre vuit i deu entitats. Els objectius de la convocatòria continuaran sent donar a conèixer el treball de les entitats tot engrescant la ciutadania a participar en la vida associativa celonina i generar dinàmiques de treball comú creant xarxa i treballant amb corresponsabilitat.

L’Ajuntament considera que amb la novetat d’enguany es va farà més visible l’activitat de les entitats i alhora hi ha dinamització i oferta diferents caps de setmana. A més, el 16 de juny, coincidint amb tancament de la mostra, hi haurà una gran festa amb dos grups de castellers i a la nit se celebrarà un concert dels Amics de les Arts a l’Ateneu on presentaran el seu nou disc ‘Espècies per catalogar’.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: