L’Ajuntament de Sant Hilari convoca el XXXVè Concurs literari de Narració Curta

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha convocat les bases d’una nova edició del concurs literari de narració curta, que enguany arriba a la seva 35a edició. En aquest certamen literari hi poden participar totes aquelles obres de narrativa originals que estiguin escrites en català i que compleixin les bases del concurs. Amb tot però, només es podrà presentar una obra per autor, en prosa i de temàtica lliure. La regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hilari, Laura Pagespetit, ha destacat la qualitat dels treballs que s’hi presenten i, alhora, també ha fet especial èmfasi al gran nombre de treballs que participen en cada una de les categories.

Tal com ha explicat la regidora de Cultura, el certamen compta amb quatre categories: grup A ( nascuts el 1998 i el 1999) extensió màxima de 3 fulls DIN A4; grup B (nascuts el 1996 i el 1997) EXTENSIÓ màxima de 4 fulls DIN A4; grup C ( nascuts el 1994 i el 1995); grup D (nascuts abans del 1994) extensió màxima de 6 fulls DIN A4.

El lliurament de treballs es pot fer per correu certificat o en mà i també per correu electrònic. Les persones que presentin el treball per correu certificat o en mà cal que presentin el treball per quadruplicat, a doble espai, amb tipus de lletra Arial de 12 punts, a una sola cara, en paper de format DINA4, grapats i amb el títol, la categoria i un pseudònim a cada una de les còpies. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Laura Pagespetit, ha explicat que és necessari adjuntar un CD amb l’escrit, com a suport informàtic.  A més, ha continuat, les còpies s’han de presentar en un sobre tancat, a l’exterior del qual ha de constar el títol de l’obra, la categoria i el pseudònim.  Pagespatit ha informat que cal que a dins s’hi adjunti un altre sobre per distingir l’autor, amb el títol de l’obra, la categoria i el pseudònim, , al interior del qual hi constaran les dades personals de l’autor: nom, cognoms, domicili, telèfon, correu electrònic i una fotocòpia del DNI.

Els treballs literaris es poden presentar a la Casa de Cultura de Sant Hilari en horari de dos-quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre fins el divendres 13 d’abril. Amb tot però, aquelles persones que no vulguin desplaçar-se a la Casa de Cultura hauran d’enviar els seus treballs a l’adreça casadecultura@santhilari.cat i com a títol del missatge cal que hi consti “Concurs Literari SHS”. En aquest correu, tal com ha informat la regidora, caldrà que hi adjuntin l’arxiu .pdf de l’escrit i un arxiu amb les dades de l’autor.

El veredicte i el lliurament de premis el farà públic el jurat donat el mes de maig i es convocarà tots els participants. El guanyador del grup A obtindrà 2 circuits d’aventura; al igual que el guanyador de la categoria B. Pel que fa el guanyador del grup C i D respectivament , el premi serà de 150 € en metàl·lic.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: