Assembles dels municipis del Baix Montseny assisteixen a la fundació de l’ANC

Alguns municipis del Baix Montseny assistiran aquest dissabte, 10 de març, a la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana que se celebrarà al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les assemblees  territorials d’Arbúcies, Breda, Campins, Cardedeu i Llinars participaran dissabte a l’acte de fundació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)  en la que també es marcarà  les línies a seguir per aconseguir l’Estat propi. L’objectiu de l’ANC és la d’aconseguir la independència de Catalunya al 2014 a través de la unió de la societat civil per tirar endavant un objectiu comú i “per vies democràtiques i pacífiques” tal i com expliquen en el seu web.

L’organització té un full de ruta que ha de marcar el camí i una estratègia que ha de servir per eixamplar la base social de l’independentisme, convèncer els que encara no s’han sumat al projecte amb arguments clars i senzills. L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que està formada per catalans i catalanes “convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món” segons assenyalen a la pàgina web.

Algunes de les assembles per la independència de la comarca com les de Campins i Riells i Viabrea tot just  s’han inaugurat a principis d’any i el seu recorregut és molt breu. Tanmateix, per exemple, les assembles d’Arbúcies i Cardedeu ja fa temps que estan constituïdes i han realitzat diverses activitats dirigides a la difusió del missatge de la necessitat d’independència per a Catalunya i també a la tasca de convèncer la societat civil d’aquest objectiu.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: