Dos tallers posaran punt i final l’estada del Bus Alícia a la plaça de la Vila a Sant Celoni

Avui, divendres, 9 de març, a les 7 de la tarda, el Bus Alícia que s’ha instal·lat aquesta setmana a la plaça de la Vila de Sant Celoni oferirà, a dos quarts de 6 de la tarda, el taller de cuina ‘Aquí no es deixa res’. La darrera de les sessions abans de la seva partida serà dissabte, 10 de març, a les 12 del migdia, amb la ‘Cuina per menjar millor’.

D’aquesta manera s’acomiadarà el Bus Alícia de la seva estada d’una setmana a Sant Celoni on ha ofert activitats com una exposició i tallers orientats a les escoles i les famílies que han aconseguit molt bona afluència de participants. El Bus Alícia és un projecte itinerant posat en marxa per la Fundació Alícia, dirigida per Toni Massanés i apadrinada per Ferran Adrià, i l’Obra Social Caixa Catalunya, que recorre Catalunya per informar, educar i fer reflexionar als ciutadans sobre la importància de mantenir una alimentació saludable.

Els veïns de Sant Celoni han pogut admirar, al llarg d’aquesta setmana, l’espai expositiu d’aquest camió de grans dimensions, una mostra amb recursos audiovisuals i multimèdia per explicar de manera lúdica i interactiva, però rigorosa, la producció d’aliments, la seva transformació, els hàbits de consum i la funció nutricional dels productes.  Fins a la partida del vehicle, l’exposició es podrà visitar gratuïtament cada dia des de dos quarts d’11 del matí fins a 2 del migdia i des de les 3 de la tarda fins a dos quarts de 8 del vespre.  Al marge de la mostra, alumnes celonins de totes les edats han pogut gaudir d’activitats al camió. En aquest sentit, han participat a tallers d’uns tres quarts d’hora de durada sobre aliments concrets com la fruita o el pa, sobre àpats com l’esmorzar i sobre hàbits i consciència alimentaris.  D’altra banda, una vintena d’alumnes dels  grups d’Alfabetització, Neolectors, Certificat i  Perfeccionament de les competències bàsiques de l’Escola d’Adults va visitar dimarts 6 de març l’exposició sobre alimentació.  Una visita que els alumnes celonins van qualificar de molt interessant i engrescadora,  en gran part gràcies a la bona tasca dels professionals.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: