‘El Xarlatan’ de Teatre de Guerrilla es representa aquest dissabte a Cardedeu

L’actor de Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer, serà aquest dissabte, 10 de març, a les 9 del vespre, al Centre Cultural de Cardedeu per presentar el seu darrer personatge, ‘El Xarlatan’. Descarat, divertit, cregut, hipò- crita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà i molts d’altres qualificatius descriuen aquest personatge que, carregat de bones intencions i dels remeis més estrambòtics passeja les seves prèdiques i el seu mètode innovador als escenaris del país. Amb els seus remeis pretén fer veure a l’espectador la càrrega de males energies que constantment amenaça la seva vida i donarà solucions a tots els mals amb remeis de collita pròpia.

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest espectacle, la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà, que recorria viles i pobles amb flascons de remeis de tota mena. Observadors de la realitat i utilitzant l’humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, ‘El Xarlatan’, amb guió del mateix Masferrerm projecta una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que prometen ajudar a aconseguir el benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

El preu de les entrades és de 12 euros si s’adquireixen anticipadament i de 15 euros el mateix dia de l’espectacle a taquilla. Les entrades anticipades es poden comprar a la pàgina web www.cecuca.cat a través de la plataforma Codetickets, o a les oficines del Patronat Municipal de Cultura, a Vil·la Paquita, el divendres de 9 del matí a 1 del migdia.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: