Arbúcies suma l’augment més elevat de l’atur i els desocupats al Baix Montseny arriben als 8.131

Arbúcies és el municipi de la comarca que ha registrat un augment més elevat del nombre d’autrats respecte la resta de municipis del Baix Montseny. Així doncs, el mes de febrer va situar l’atur al municipi en 520, 23 aturats més respecte el mes de gener i 40 més segons les xifres registrades el febrer del 2011. No gaire lluny s’hi troba Cardedeu, que aquest febrer ha acumulat 21 persones més a l’atur i la xifra d’aturats al municipi ascendeix als 1.349; i també Sant Pere de Vilamajor, que al febrer va registrar 357 aturats, una vintena més respecte la dada del gener i 65 més comparant les xifres amb el febrer del 2011.

Hi ha un gran nombre de municipis de la comarca que registren un augment més moderat del nombre d’aturats. En aquest punt hi podem trobar municipis com  Breda, Campins, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina o Vilalba Sasserra. En tots municipis es registra un augment del nombre d’aturats d’entre 1 i 6.

A l’altra part de la balança només hi trobem quatre municipis que acosnegueixen reduir el nombre d’aturats. Aquests són Fogars de Monclús, Gualba, Sant Esteve de Palautordera i Sant Hilari Sacalm; els dos primers reduixen en un el nombre d’aturats i els darrers baixen en 2, respectivament, el nombre d’aturats.  Pel que fa a les dades generals de la comarca. Aquest febrer ha registrat 128 aturats més  respecte el gener i la xifra de persones a l’atur al Baix Montseny se situa als 8.131. La dada mostra com en tan sols un any, des del 2011 al 2012, el nombre d’aturats a la comarca s’ha vist incrementat en un total de 620 persones.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: