Arriba a l’Ateneu de Sant Celoni ‘La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50’

Diumenge, 11 de març, a les 6 de la tarda, la sala gran de l’Ateneu de Sant Celoni acollirà l’espectacle ‘La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50’, una producció dirigida per Dani Cherta i interpretada per Jordi Gonzàlez, Roser Colillas, Magda Puig, Bernat Mestre, Anna Gras i Sílvia López. L’obra, una versió actualitzada del conte tradicional, comença la seva acció a les 12 de la nit, quan la Ventafocs perd la sabata que la fada li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de Primavera de l’últim curs.

En Sam, catcher de l’equip de beisbol de l’institut, coneix a una noia misteriosa de la qual queda bojament enamorat. Netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l’autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té l’heroïna de voler prosperar. Els protagonistes de la història s’adonen que hi ha un objectiu que els uneix: Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, guanyar la beca i fer realitat els seus somnis.

El musical té una durada d’una hora i 10 minuts i el preu de l’entrada per al públic general és de 10 euros; els majors de 65 anys, menors de 14 i joves entre 14 i 30 amb Carnet Jove, podran adquirir les entrades per 5 euros i els menors de 2 anys podran accedir a la sala gratuïtament. Les entrades es poden comprar a les taquilles del teatre, mitja hora abans de l’espectacle.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: