El Casal de Joves la Fusteria inicia els cursos de teatre, cuina, circ, ball i altres

El Casal de Joves la Fusteria impartirà, de març a juny, un seguit de cursos i tallers preparats pel servei de Joventut de Cardedeu i que començaran el proper dimarts, 12 de març. Entre aquests s’hi compta el de teatre i circ que ofereix Artescena Social els divendres de 5 a dos quarts de 7 de la tarda. També s’oferirà un curs d’acordió diatònic els dimecres de 8 a 9 del vespre i Lucas Vico i Sabrina Sorroche faran les classes del curs de Break Dance els dimarts d’un quart de 7 de la tarda a tres quarts de 8 del vespre.

La Fusteria acollirà, a més, un curs d’audiovisuals de la mà d’Anna Fernández i Montse Capdevila els dimarts de 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre i Jose Luis Insua impartirà els dimecres, de dos quarts de 7 a 8 del vespre, un curs de guitarra per a tots els nivells. Altres  cursos seran el de trapezi, amb Sonia Ganza, amb sessions d’iniciació els dijous d’un quart de 7 a un quart de 8 de la tarda i de perfeccionament a la hora següent, o el de dansa i creació que imparteix As d’Arts els dijous de dos quarts de 9 a 10 del vespre. Els balls tradicionals també tindran un curs específic, el de Ball de Bot que oferirà Mireia Torta els dilluns de dos quarts de 9 a 10 del vespre.

Tampoc hi faltaran els tallers i, en aquest sentit, el cuiner Sergi Costa oferirà sessions de salses i brases el 14 de març, de menú de microones el 28 de març, de cuina ecològica i de súper l’11 d’abril, de creps dolces i salades el 25 d’abril, de pastisseria ràpida el 9 de maig i de cuina de l’esport el 23 de maig. Totes les sessions es faran de 6 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, els dimecres. Altres activitats seran el taller de manteniment de bicicletes que impartirà Oriol Artigas el 21 de març de dos quarts de 7 de la tarda a 8 del vespre o la possibilitat de participar al ‘Cardejocs’, jocs de taula, l’últim dissabte de cada mes de 5 de la tarda a 9 del vespre.

A més, els dies 28 i 29 de març el Casal de Joves la Fusteria impulsarà una recollida de roba per celebrar, el 30 d’aquest mes, un espai d’intercanvi de roba. Les persones interessades podran lliurar per a la iniciativa tota la roba que ja no utilitzen i que continuï estant en bon estat. Per a més informació sobre cursos i tallers els interessats es poden adreçar al mateix Casal, al carrer Llinars, o enviar un mail a casaldejoves@cardedeu.cat.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: