Aleo Solar arriba a un acord amb l’Ajuntament i dóna feina a inscrits al Servei d’Ocupació de Palau

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i l’empresa Aleo Solar, amb planta al municipi, han signat un conveni de col·laboració en matèria d’ocupació. Segons el Consistori, aquest acord és fruit de les visites setmanals que Jordi Xena, alcalde de Palau, i Ramon Arabia, regidor de Promoció Econòmica, han estat fent a les diverses empreses del municipi per conèixer quines són les seves inquietuds, les seves necessitats i establir mecanismes de col·laboració conjunta.

El primer resultat del treball amb les empreses ha estat la signatura d’aquest conveni amb el que Aleo Solar ha contractat un grup de persones inscrites al Servei Local d’Ocupació de Santa Maria de Palautordera. El director executiu de l’empresa, Manel Grao, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest assoliment a partir de la iniciativa que es va començar a gestar el mes de novembre de l’any passat.

Amb el conveni signat, la firma alemanya amb planta a Palautordera es compromet a col·laborar activament amb el Servei Local d’Ocupació en totes les activitats i projectes en els que participi. L’acord es concreta en quatre punts: la gestió d’ofertes de treball, informar dels resultats de les activitats portades a terme, que se li puguin requerir, tractar amb confidencialitat les dades i garantir la veracitat de la informació aportada.

Com a contrapartida, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es compromet a donar suport en la definició dels llocs de treball, a fer d’intermediari entre l’empresa i els candidats a aquests llocs, a donar de baixa l’empresa del Servei si no facilita dades certes i a incloure les dades facilitades per l’empresa als fitxers del programa XALOC de la Diputació de Barcelona.  L’objectiu de l’Ajuntament, ha afirmat el govern municipal, és poder signar aquest mateixa conveni amb d’altres empreses del municipi ja que considera que “és una de les maneres per ajudar a sortir de l’atur als veïns de Palau”.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: