Berdala reclama al Govern un calendari per l’ampliació de l’escola a Sant Antoni

L’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, ha enviat una carta al Departament d’Ensenyament de la Generalitat en la que demana que li comuniquin per escrit a l’Ajuntament el calendari d’inici i execució de les obres de reforma i ampliació de l’escola Joan Casas. Segons el govern municipal, l’escrit ve motivat per les informacions contradictòries que s’han rebut sobre aquests treballs “i atès que hores d’ara aquestes obres no s’han iniciat, malgrat el temps transcorregut” des que l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va concedir la llicència municipal d’obres a Ensenyament.

En aquest sentit l’Ajuntament també recorda que aquesta llicència d’obres per poder fer els treballs de reforma i ampliació es va donar el 29 d’octubre del 2009 i que el mes de novembre de 2010 es va adjudicar a l’empresa pública d’obres de la Generalitat de Catalunya, GISA, la contractació i direcció tècnica d’execució de les obres.

L’objectiu de la carta, ha assegurat Berdala, era mostrar interès per “saber per què l’obra estava aturada i no hi entrava cap màquina” malgrat les obres ja estan adjudicades. L’Ajuntament afir- ma que són conscients que l’ampliació està en ‘stand by’ al Departament d’Economia per motius econòmics però Berdala assegura que continuaran vetllant i “estarem constantment a sobre” perquè “ens tinguin presents i no ens oblidin”. En aquest sentit,vol poder disposar d’un calendari per conèixer quin temps d’espera li queda.

Etiquetes:
%d bloggers like this: