El metge de família Joan Sivecas parla d’hàbits saludables a Cardedeu

Amb el títol ‘Hàbits saludables’ el metge de família Joan Sivecas oferirà aquest proper dimarts, 13 de març, a Cardedeu, una conferència que vol ser una reflexió del què fan els ciutadans dia a dia i els mals hàbits que van adquirint. Serà a dos quarts de 9 del vespre al Centre Cultural i, a l’acte, Sivecas també explicarà l’efecte d’aquests mals hàbits sobre la salut i la manera de corregir-los.

En aquest sentit, Sivecas defensa que està comprovat científicament que la sanitat és el mètode més car i menys efectiu per solucionar els problemes de salut i, per contra, és més econòmic i eficient adquirir bons hàbits a tots nivells, des de menjar i dormir fins a bones pràctiques posicionals o intel·lectuals, entre d’altres. Per això assegura que si la població canviés els seus hàbits la despesa sanitària es reduiria a la meitat.

Per assistir a l’acte de dimarts, inscrit al cicle de conferències de l’Aula de Cultura, cal fer inscripció prèvia al Casal de la Gent Gran o enviant un correu electrònic a auladeculturadecardedeu@ gmail.com. El preu per assistir al conjunt de conferències previstes al cicle de l’Aula de Cultura és de 15 euros.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: