Finalitzen les obres d’arranjament d’un tram del Passeig de la riera d’Arbúcies

L’Ajuntament d’Arbúcies ha ampliat el Passeig de la riera en un tram que s’havia convertit en un punt negre per a la seguretat de les persones, sobretot per aquells col·lectius amb la mobilitat més reduïda, com la gent gran o la mainada. La brigada municipal de manteniment ha efectuat els treballs de millora, consistents en l’eliminació de les deteriorades escales que hi havia abans, l’ampliació del camí i la reducció del pendent. La compactació del ferm, a més, evitarà que les possibles crescudes i inundacions de la riera no malmetin de forma tan visible i important el passeig en aquest tram continu al carrer de la Farga. En les properes setmanes també s’instal·larà una barana de fusta que rematarà l’actuació en aquest espai.

“Volem un poble segur i també bonic”, explica l’alcalde, Pere Garriga, i precisament aquesta actuació combina la seguretat amb l’embelliment ja que també s’ha aprofitat per desplaçar uns metres la font que hi havia en aquell espai. S’ha construït una senzilla i bonica façana de pedra que, juntament amb els bancs existents, constitueix un nou espai de descans en un dels indrets més bonics d’Arbúcies.

La font està connectada a la paret mitjançant un tub des d’on s’obté aigua potable provinent d’una mina propera. Aquesta part del passeig havia patit, en els darrers mesos, diversos problemes d’accés degut a les pluges i a la conseqüent caiguda d’alguns talusos.

Etiquetes:
%d bloggers like this: