L’Agrupació Coral obre el Festival de Música amb les entrades del primer concert esgotades

La convocatòria d’enguany del Festival de Música de Cardedeu que organitza per 13a vegada l’Agrupació Coral Cardedeuenca es presenta oficialment dijous, 15 de març, amb l’auguri d’èxit anticipat. I és que abans de la presentació ja s’han exhaurit les entrades per al primer dels concerts, que protagonitzaran Andrea Motis i Joan Chamorro Sextet el 23 d’aquest mes.

La presentació del Festival serà a les 7 de la tarda a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament i comptarà amb una actuació del Quartet de flautes de l’Escola municipal de música Can Ponsic de Barcelona i els parlaments de membres de l’organització, artistes i autoritats. Els assistents també podran gaudir d’un petit refrigeri.  La programació d’aquest 13è Festival de Música de Cardedeu començarà precisament el 23 de març amb l’actuació del reconegut mul-ti-instrumentista Joan Chamorro acompanyat de la jo- ve cantant, trompetista i saxofonista catalana Andrea Motis, membre de la Sant Andreu Jazz Band i que ja ha rebut diversos reconeixements públics. Junts oferiran un espectacle ple de matisos, amb una renovada visió del jazz clàssic i el talent i la genialitat com a segell indiscutible.

El segon dels concerts serà dissabte, 24 de març, a les 12 del migdia a la plaça d’Anselm Clavé, i anirà a càrrec de la Semproniana, un grup de música popular per ballar al ritme de la seva proposta ‘Ball folk’.  L’actuació, que serà gratuïta, permetrà conèixer el repertori de quatre joves que a finals de 2003 van decidir posar fil a l’agulla en aquest projecte musical. També dissabte 24, però a les 10 del vespre i al Centre Cultural, el Cor de Cambra de Granollers presentarà el seu ‘Univers Montsalvatge’. Es tracta d’un conjunt de textos i una posada en escena de la mà de Quim Lecina amb el propòsit d’acostar i fer entendre al públic l’univers del compositor gironí amb motiu del centenari de Xavier Montsalvatge.

El darrer concert del Festival serà diumenge, 25 de març, a dos quarts de 7 de la tarda al Centre Cultural de Cardedeu i anirà a càrrec d’Emmanuel Djob que presentarà ‘Des de Jailnight’. El cantant camerunès mostrarà, am el seu repertori, el laberint de la vida com una forma de viure intensament la vida fins a la mort. Amb una veu de baríton cremada per la vida, una guitarra crua i subtil, Djob desplegarà el seu carisma a l’escenari cardedeuenc.

El preu de les entrades per als concerts és de 15 euros, i els abonaments per a tot el cicle en costaran 35. Els socis de l’Agrupació Coral Cardedeuenca podran adquirir-los per 12 euros (els abonaments per 25) i els socis del FCEC, usuaris del carnet jove, aturats i majors 65 anys podran aconseguir entrades per 12 euros o abonaments per 28.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: